Juu, on mul se toinenki blogi, johon meinasi itten siirttä, mut ny kun tää vuadatuski näyttä toimiva, eikä tee mun kirjotuksistan iha mitä sattu, nii mää ajatteli rohkaistu uudelles ja kirjotta tännekki. Pistetä tän sit nämä Sipulan kuarimise kerros kerrokselt ja syämise tai muu ravitsemuspohdinna ton uudel lokil. Tai katota ny kui täsä viäl ämmän käy.

Kävi tänä tyäohjaukses ja se helpot meikäläise pääkoppa tavattoma paljo. Mää oli jo syyllistäny ittiän, et kummone tyäntekijä mää mahdanka ol, ko tommost palautet tule. Onkelma ol siis se, et yks mamma keksis, et mää syyllistä sen penttu ja se pentu ol kuulema sanonu, et ko mää sanosi, et kaik  ovvaa sen pennu syyt. Sit se mamma ol valittanu meikäläisest koulus ja tiäs misä mual. Mää ite tiäsi, ettei ne tarina ol totta. Nua valitukse tuliva sit meiti konttoril asti. Sit ko mää tapasi se pennu, nii se ol ko ihmise miäl ja tykkäs jutel. Nämä kaks juttu ei sit millä menny meikäläise tajuntta silles, et olis niinko pitäny otta jostai moitteist vaari, vaik tosiassias otinki tommose moitte kovinki ittesän, ko tämmöse jutu ova olle kovinki harvinaislaatussi.

Sit mää meni tyäohjaukse ja kertosi koko tarina alust loppuhu, kui ol menny, paitsi en kertonu noit paskakommenttei viäl siihe mennes.  Keske mun kertomise tyäöhjaaja kysy mult, et onk se äit iha ok, ko häl tule semmossi tuntemuksi, et se mami olis vähä pershäiriöine. Mää oli ite ajatellu samate, mutko ku tule paska silmil, ei se olekka enä nii helppo sanno, et olis ite ymmärtäny vastapualt, vaik kui olis yrittäny hyväl tahrol.   Mää täsä ihmettele iha viikoloppuse alussaki, et kui sitä vois puhhu sillai, ettei joku pershäiriöine tekis niist jutuist omi tulkintojas. Jokane ihmine kyl tulkitte toise sanomissi, kui ite lystä  ja tykkä, mut sit mene vaikkiaks, ko Hyvää Päivääki tulkita Haist Paskaks tai jotenki noi. Onneks mul o ammattitaitone tyäohjaaja. Ole joskus miättinykki, et jos mää joskus terapiaha menisi, nii just tol ihmisel. Sil o järki kohdallas. Taas tul kuarittu yks kerros täst Sipulast. Hyvä vuade lopetus. Ei täsä ainaka itserakkaks pääs tulema.

Kontrastiks tähä äskeisse se, et toises jutus sain ihan älyttömäst kehui toiselt asiakasperhelt. Tämmöne epäsuhta syä vähä naist ja kentiäs miästäki. Just ko tunnes olevas täys paska, nii toine sanoki, et sää oles auttanu tosi paljo ja he kiittävä sydämestäs kaikest avust. Ja toisinpäi. Just ko tunte, et on saanu jottai töisäs aikaseks, ni eik vaa tulekki joku perskärpäne, joka pistä alta lipan ja iske vyä alle. Höh!

Sanomattaki taita ol selvä, et mää odota joululoma, ko kuut nouseva.Olis pitäny valita ammatti vähä toisenlaissi hommihi, vaik kirjanpitäjäks tai urakkatyäntekijäks tehtasse.

 

Paska homma, mut pitä vaa pistä hanska kätte ja ol välittämät kaikist paskajutuist tai sit Hanskat kätte ja Paska luama.