Mää meinasi pitkäst aikka ruvet pistämä tän lokihi oikke kuviakki. Mää ole tehny vähä käsitöit. Kaks villatakki o keske ja pari suka kans.Just ko aloti ottama kuvi, ni eiköst kamera akku sanonu sopimuksens irti.

Viikoloppun käväsi Keskise kaupas ja osti siält tarjouksest kuus kerä sukkalankka. Vai olik se ny viis vai kuus. Jomminkummi kumminki. Sit mää meinasi, et kaiva kamera esil ja ruppe ottama kuvi aikkasaannoksistan, mut nii kävi, et kamera akku tilttas. Ko hää ei ol saanu pitkä aikka mittä virtta. Sit mää rupesi ettimä laturi ja sitä ei ol missä. Murkku sanos viänees se kesälomallas sukulaissihi ja sin se ol jääny. Emmääkä sit ruvennu sin lähtemä ajelul. Jossai vaihes vissi tarttis seki operaatio tehdä, et sais jottai kuviakki tän lokihi.

No sit ko mää en kerra saanu tän mittä kuvei, nii mää rupesi kokeilema kui plogspoti loki toimi ja pisti sin lokintykkä. Jos pitäis tätä niinko enemmä tämmösen käsityä ja muun höpisemislokin ja sit noi sapuska- ja ruakhommeli pistäs toisse paikka. Voi ol, et toiki ajatus jää ajatukseks, mut kokeilla ny tämmöstäkki.