Ohooh! On aikka taas viärähtäny. Ei ol ollu oikke bloggausintto ollenkka. Joskus harvoin olen käyny kattomas jonku satunnaise ploki. Mää ole sit iha autuast pudonnu blogistania maailmankartalt.

Nyy olsis tarkotus ruvet taas kuarima tota sipula. On taas semmone aik, et pitä sitäki tehdä. Mullolis tarkotus hakki tsykoterapeuttikoulutukse ja siin yhteydes tarvittais oma terapia. Mistäs mää löytäisi kunno terapeuti? Siin onki sit pulma. Mää ajatteli, et oma terapia vois ol viisast alotta jo enne koulutukse alkamist, ko muute voi tul vähä tiukka jos joutu oikkenki kovi omi solmui availema ja samal sit yrittä opiskel ja tehdä niit tarvittavi muit jutui. 

Tost terapeutist viäl. Mää en ny enä kest oikke noit ratkaisukeskeissi terapeutei. Mää ole itekki jonku verra opiskellu tota ratkaisukeskeist ja änälpeet. Ny tarvitais jottai simmost tukevamppa ja syvällisemppä kaivelu. Toine pulma on sit raha. Se terapia o iha älyttömä kallist huvi, ko ite jouttu maksama. Verovähennyksi niist kai voi saad, mut ei sekkä rikkaks tee.