Taas vähä kuahu töis. Tätä tule tasasi väliajoi. Silt näyttä. Yks päivä yks Jumala Ite soitti kollegal ja rupes arvostelema sitä, et kuis teil ne homma siäl hoideta. Onk tehty sitä ja tätä ja onk kaik ajan tasal?  Nua assia ei kyl kuuluis tol sivullisel Jumalallisel yhtikäs mitenkä, mut tämä miälestäns Jumal on nii suur, et se varma oikkiastas kuvittele olevans iha suuremp tiätäjä ko Taivaa Isä konsanans. Mun on iha pakko kirjotta tua Jumalallise nimi Isol Kirjaimel, ko se kumminki löyttä tämänki loki nuuskiessas ja sit tule marina siit, et sen nimi o kirjotettu piänel. 

Meinas meina päre ruvet palama, enkä mää ollu ainua. Nyssit on vaaran, et se Jumal sotkeuttu meijä arkke enemmänki tulevaisuures. Katota ny, onnistutank me vähä kampittama tota Kaikkitiätävä ja Kaikeossava Jumalatart. Se o varma, et jos tämä Jumalatar ruppe meijä hommis päsmäröittemä, ruppe väki vähenemä meijä talos ko kaik haluava muihi hommi.  Tommone Jumalatar, joka ossa kaike, joka tiättä kaike ja joka löyttä kaikkitte muitte tekemisist vaa virhei on kyl tyäyhteisös kaikki muut ko toivottava. Mää vähä supati tost Jumalisest pomol ja sanoi, ettei me mittä tekoJumala tarvita näihi hommihi. Se naureskel, et mahtak sil Jumalal ol kihara hiukse. ;D

On se vaa nii kauhhia, ko yhde ihmise, meina tua Jumalattare, täytty pittä nii kauhia hual muittenki sivulliste tekemisist ja sit se märise, ko kukka muu ei ossa yhtä mittä ja se Ite joutu tekemä muittenki tyät.

Mää luule, et mää mene rauhottuma ja nauttima oikke  keittolihast ite tehdyst  lihasopast.