Voi hyväntähde senttäs. Plokilaskuri näyt et 200 kävijä olisis jo käyny. Kauhia luku. Mut kiva ku käytte. Pusu Ettei tartte ihan vaa keskenäs itelles kirjotel.

Kyl mää sit vaa söinki. Mäti, sipula ja smetana ja kaikki kaloi. Ja Janssoninkiusaust. Ai nii, söi mää liharuakkaki. Kaks semmost tulist nakki. Ne oliva sit kans hyvi. Hai mää jälkiruakkaki. Mut en syäny ku maistiaise. Ei jaksanu.

Siäl laival mää kudosi. Sit yks laiva henkilökunna naine tul kysymä, et mitäs sää sit oikke tees. Mää vastasi sil. Se sit sanos, et hää tekke paljo koirien villapusakoit ja on oikke hyvä niit tekemä. Kui mul tuliki heti Minz miälehe. Mut tää naine ei ollu Minz. Se ny viäl puuttuis, et Minz kaikkitte kiiruittes keskel olis lisäks viäl ihmisil kalja isol paatil kaatamas. Silmänisku

Joi mää sit sen sapuskan kans viiniki. Ja sit viäl myähemmi syämise jälkke pari siideri jäil laimennettun. Ei nääs men niin kauhiast päähä, ku vähä laimenta. Hihhiih!

Suaraselkäne tul sit satamast hakema muk kotti. Sit oliki jo taas nälk - molemmil. Me mentti täl kertta hakema yks annos Kiinanmuurist ja syätti se pualiks. Se ol oikke sopiva iltapala. Sit ku Survival päättys telkust, tämä akka ol iha tattis ja valmis menemä sänkky nukkuma.

Laihruttamisest. Siält laivan kaloist tul kilo suala mukka. Sevverra vaaka näyt sitä sualaantumist. Tönkkösualattu sipula!